Belépés

+36 30 495 5112 Élő segítségnyújtás az oldal alján!

Ingyenes biztonságtechnikai felmérés július 31-ig

Ingyenesen felmérjük számítógépes hálózatának sebezhetőségét a vírusfertőzés és a külső támadások elleni védelem tekintetében.

Itt a nyár, a kollégák szabadságra mennek, de mi nem pihenünk most sem. Ebben az időszakban kerítünk sort olyan munkákra, amikre az őszi és tavaszi szezonban partnereinknél nem jut se idő, se energia. Ilyen feladat a működő hálózatok állapotának felmérése a biztonságtechnikai szempontból.

Amennyiben Ön még nem partnerünk július 31-ig jelentkezhet ingyenes állapotfelmérésre. Kollégáink leellenőrzik hálózatát, megvizsgálják mennyire kitett a céges háló a külső támadásoknak és azt is, hogy milyen hatásfokkal működik a vírusvédelem valamint a kéretlen tartalmak elleni védelem. Ebben az időszakban, tehát július 31-ig a felmérést ingyenesen végezzük, aminek végén írott formában számolunk be az általunk tapasztaltakról, illetve igény esetén javaslatot teszünk a hibák, sérülékenységek támadhatóság megszüntetésének módjaira.

Ne habozzon, ha úgy érzi, hogy fontos az adatai védelme, ha átélt már komolyabb vírusfertőzést akkor tudja, jobb a baj elé menni, mint megvárni bekövetkeztét.

A kapcsolatfelvételhez kattintson az alábbi gombra!

Belépés or Regisztráció