Belépés

+36 30 495 5112 Élő segítségnyújtás az oldal alján!

Letöltötte valamelyiket? Itt vannak 2018 legjobb androidos alkalmazásai

Több kategória alapján állította össze idei toplistáját a Google, amelyen az esztendő legjobb alkalmazásai sorakoznak. Az abszolút befutó nem is lehetett volna más, mint a nagy sikerű PUBG.

Ahogy tavaly, úgy idén is kiosztották a Play Áruház legjobbjainak járó díjakat, miután a Google ismét meghirdette népszerű versenyét. Az idei megmérettetésbe ráadásul nagyobb beleszólást engedett a Google, ugyanis a felhasználókat kérte meg arra: három kategóriában is ők válasszák ki, szerintük kik, illetve mik érdemelnek díjat idén.

A lista pedig összeállt: az abszolút befutó 2018 legambiciózusabb mobiljátéka, a Fortnite-hoz hasonlóan nagyon népszerű PUBG, vagyis a PlayerUnknown’s Battlegrounds lett. Ebben persze semmi meglepő nincs: több mint 100 milliószor töltötték már le az androidosok, és 8 milliónál jár az alkalmazásra adott 4, illetve 5 csillagos értékelések száma.

Szórakoztató kategóriában a VIMAGE nevű fotószerkesztő győzött, az önfejlesztők között pedig a programozás tanulását segítő Mimo: Learn to Codenevű app bizonyult a legjobbnak. Díjat kapott még a Facebook által fejlesztett zenei app, a TikTok, a hangjegyzetek készítésére alkalmas Otter Voice Notes, és a nyelvtanulást innovatívan, húzogatással segítő Drops is.

A PUBG mellett természetesen más játékokat is díjaztak. Innovatív kategóriában a Gorogoa nevű kirakós és a Battlelands Royale fejlesztői örülhettek. Rajtuk kívül a Sims mobilokra tervezett változata, az Orbia: Tap and Relax nevű árkádjáték, továbbá a történetmesélős Murder in the Alps is 2018 emlékezetes címei közé sorolhatók a Google szerint.

Forrás:https://hvg.hu

Belépés or Regisztráció