Belépés

+36 30 495 5112 Élő segítségnyújtás az oldal alján!

Szuper hír mindenkinek, aki Windows 10-et használ

A vírusellenes programok legújabb tesztjében az operációs rendszer beépített megoldása, a Windows Defender a maximális 18-ból 17,5 fél pontot szerzett.

Az AV-TEST új kutatást végzett, hogy a Windows 10-felhasználóknak megtalálja a legjobb vírusellenes programokat, és ezúttal holtversenyben három megoldás is a dobogó legmagasabb fokán végzett.

A kutatók 19 terméket teszteltek. Közülük három érte el a maximális 18 pontot: a Bitdefender Internet Security, a Kaspersky Internet Security és a Symantec Norton Security. Mindhárman hibátlan teljesítményt nyújtottak a védelmet, a teljesítményt és a használhatóságot mérő tesztekben.

De több más szoftver is nagyon közel jutott a maximális pontszámhoz. 17,5 pontot szerzett egyebek közt az Avast Free Antivirus, az McAfee Internet Security, a Trend Micro Internet Security, és végül, de nem utolsó sorban a Microsoft Windows Defendere, amely csak a védelem kategóriájában hullatott el fél pontot.

Ez pedig nagyon jó hír minden Windows 10-felhasználónak, mert azt bizonyítja, hogy az operációs rendszer beépített biztonsági szoftvere gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a külső fejlesztők legszínvonalasabb megoldásai.

Forrás:https://computerworld.hu/

Belépés or Regisztráció