Belépés

+36 30 495 5112 Élő segítségnyújtás az oldal alján!

Összeforr az Office 365-tel az Edge

Vállalati környezetekben a böngésző az Office 365 előlapjaként működik majd.

Az Edge böngésző Google-technológiára épülő új változata számos előnyt kínál majd a vállalatoknak: erről egy vállalati blogon a Microsoft két szakembere, Chad Rothschiller vezető fejlesztő és Matt Betz termékmenedzser számolt be.

Betzék szerint a továbbfejlesztett böngésző lehetővé fogja tenni, hogy az új lapon megjelenő elemek egy részét a rendszergazdák állítsák be, és dinamikus, testre szabható készletet tárjanak a dolgozók elé a legfontosabb Office-dokumentumokból, belső webhelyekből, vállalati erőforrásokból és más hasznos tartalmakból.

Új lap megnyitásakor az oldalon nyolc minikép sorakozik majd fel, és ebből az első hármat a rendszergazda határozhatja meg. Ezek vállalati helyek, vagy a cég működése szempontjából létfontosságú webes alkalmazások lehetnek, és a dolgozók nem is tudják őket lecserélni. A többi minikép a leggyakrabban meglátogatott helyeket reprezentálja, illetve a felhasználó egyéni választását tükrözi.

Az Office 365-et az új lap keresőmezőjével is integrálják, és a keresések a dokumentumokra, belső hálózati helyekre is ki fognak terjedni.

Forrás:https://computerworld.hu/

Belépés or Regisztráció