Belépés

+36 30 495 5112 Élő segítségnyújtás az oldal alján!

Új hírek a tavaszi Windows 10-ről

A Microsoft gyakorlatilag elkészült a rendszerrel, már csak csiszolgatja és a hibákat gyomlálja belőle.

A Microsoft véglegesítette a Windows 10 20H1-et, hivatalos nevén 2004-es változatot, és már a tavaszi megjelenés előtti utolsó simításokat végzi a rendszerenk.

Eközben javában készül a következő nagy funkciófrissítés, a Windows 10 20H2 is, amely valamikor az ősz folyamán fog megjelenni. Ahogy azonban most kinéz, ez az őszi frissítés inkább a belső javításokra koncentrál, nem pedig a látványos újdonságokra.

Nagyjából hasonló koncepciót követett a Microsoft a tavaly novemberi frissítés, a Windows 10 19H2 esetében is, amelyet sokan inkább szervízcsomagnak neveztek. Hírek szerint ugyanez várható a Windows 10 20H2-nél.

Ez azt jelenti, hogy az idei év nagy durranása a tavaszi frissítés lesz, amelyet valóban telizsúfol újdonságokkal a Microsoft.

Ennek a fejlesztési koncepciónak egyebek között azért van létjogosultsága, mert a nagy szervezetekre túlzott terhet róna, ha évente két, gyökeresen új frissítést kellene üzembe helyezniük. Így viszont az őszi csomag nem okoz különösebb felfordulást, csupán gördülékenyebbé teszi a rendszer működését.

Forrás:https://computerworld.hu/

Belépés or Regisztráció