Belépés

+36 30 495 5112 Élő segítségnyújtás az oldal alján!

Egyéb szolgáltatások

 Partnereink számára a hagyományos rendszergazdai szolgáltatásokon túl az alábbi területeken állunk rendelkezésére:

  • Weboldal készítése - Legyen szó egyszerű statikus oldaltól az összetett dinamikus oldalmotort igénylő portálokig mindent elkészítünk. Igény szerint marketinges, szövegíró kollégát és grafikust is bevonunk a munkába.
  • Egyedi informatikai megoldások, szoftverek fejlesztése - Amennyiben igény mutatkozik rá partnereink segítségével segítséget nyújtunk egyedi a cégük munkáját segítő szoftverek fejlesztésében.
  • Raktár vonalkód infrastruktúra fejlesztés - Beszerezzük akár előzetes tesztre is a legkorszerűbb raktár technikai eszközöket, hogy Ön csak akkor fizessen, ha biztos benne, hogy az adott eszköz bevált cégénél, így komoly költségeket takaríthat meg.
  • IP telefon rendszerek kialakítása - Az IP telefon rendszerek napjaink egyik slágertémája. Több telephellyel vagy külföldi kapcsolattal rendelkező cégeknél nagy megtakarítás érhető el. Felmérjük igényeiket, és teljes körűen kialakítjuk IP telefon rendszerét, akár a beszélgetések rögzítésével, visszakereshetőségével.
  • Ügyviteli rendszerek szoftveres támogatása - Lekérdezések, adatszolgáltatások és egyedi fejlesztések létrehozásában is segítséget nyújtunk.

Belépés or Regisztráció